Övriga tjänster vi erbjuder

Redaktionell support

Vi erbjuder tjänster inom hela produktionskedjan. Oavsett om du vill ha hjälp med allt eller bara en viss del. Oavsett om det är ett fortlöpande uppdrag eller ett enskilt tillfälle. Vi producerar innehåll, såväl texter som foto och grafik, till både print och webb. Vi kan ta fram ny layout och helt nya koncept (se nedan) eller ta hand om redigeringen av din befintliga produkt.

Strategier för kommunikation

Vi hjälper dig att se över din kommunikation, vi gör en kanalanalys och diskuterar vilken information som hör hemma var, när och hur. Kanske behöver du hjälp att digitalisera och mobilanpassa? Vad passar dig och din målgrupp bäst? Print eller digitalt? Tät utgivning av mindre produktioner eller mastigare och mer sällan? Snabba nyheter eller gedigen fördjupning? Tidning, nyhetsbrev eller webbplats? En kombination av allt eller helt enkelt något helt annat? Vi ger dig råd kring val och upplägg av såväl kanaler som tidplaner.

Tidningsutveckling

Redesign – Tycker du att din tidning börjar kännas omodern eller att den bara behöver förändras? Vi tar ett helhetsgrepp och hjälper dig att göra om och förbättra den till både innehåll och form.

Innehållsanalys – Vi går igenom det redaktionella innehållet och tittar på tilltal, vinklingar, rytm och mix. Vi letar styrkor och svagheter och ger dig råd kring hur det kan bli bättre.

Formanalys – Vi ser över tidningens design och typografi och lämnar rekommendationer för hur den kan förbättras.

Tillbaka