HemPortfolioTjänsterSå gör viMiljöKontaktomossemma
Så gör vi
Desktop arbetar med redaktionell kommunikation. Vi är uppdragspublicister och arbetar som en tidningsredaktion där medarbetarna har fasta roller: redaktionschef, produktionsledare, formgivare/projektledare och reporter.

Våra medarbetare är journalister och vi arbetar journalistiskt. Det innebär att framställning, insamling, urval och bearbetning av innehåll präglas av rapportering från verkliga och aktuella händelser och nyheter.

Journalistik präglas främst av att den svarar på frågorna vad?, var?, när?, vem?, hur? och gärna även varför? Till skillnad mot reklam är och måste redaktionellt material vara sant och baserat på verkliga händelser.

Det redaktionella arbetssättet och de specialiserade medarbetarna gör produktionskedjan effektiv och säkrar kvaliteten. Rutinerna anpassas och förstärks efter behov.

Desktop arbetar med redaktionell kommunikation och vår verksamhet omfattar; projektledning, research, intervjuer, text, form, layout, redigering, korrektur, bild samt redaktionell rådgivning. Företaget har ett brett kontaktnät av skribenter, fotografer, bildbyråer, illustratörer, översättare och tryckerier.